Pyydysyksiköt ja sisävesikalastuksen säätely - Marjomäki, Timo J.; Suomi. Maa- ja metsätalousministeriö ([Jyväskylä] : [Keski-Suomen työvoima- ja elinkeinokeskus], 2005)
Sammandrag: Redskapsenheter och reglering av insjöfiske.
Keywords: ammattikalastus; kalastuslaki; kalatalous; nuottakalastus; osakaskunnat; sisävesikalastus; säätely; troolikalastus; yrkesfiske; lag om fiske; fiskeri; notfiske; delägarlag; insjöfiske; justering; trålfiske; kalastuskuolevuus; pyydysyksikkö; pyynti-intensiteetti