TY - GEN TY - GEN T1 - Effect of phenolic-rich plant materials on protein and lipid oxidation reactions T2 - EKT sarja T2 - EKT-series A1 - Salminen, Hanna, 1976- LA - eng PP - Helsinki PB - University of Helsinki, Department of Food Technology YR - 2009 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/helka.9921421463506253 NO - Tiivistelmä ja 5 erip. SN - 978-952-10-5371-9 pehmeäkantinen KW - antioksidantit. KW - elintarvikekemia. KW - elintarviketieteet. KW - elintarvikkeet. KW - fenolit. KW - hapettuminen. KW - kasvit. KW - kemialliset reaktiot. KW - marjat. KW - pitoisuus. KW - proteiinit. KW - rasvat. KW - sianliha. KW - sivutuotteet. KW - vapaat radikaalit. KW - öljykasvit. KW - antioxidanter. KW - livsmedelskemi. KW - livsmedelsvetenskaper. KW - livsmedel. KW - fenoler. KW - oxidation. KW - växter. KW - kemiska reaktioner. KW - bär. KW - halt (innehåll) KW - proteiner. KW - fetter. KW - griskött. KW - biprodukter. KW - fria radikaler. KW - oljeväxter. KW - tryptofaani ER -