Kriminalisointiteoria : rangaistavaksi säätämisen oikeudelliset rajoitukset - Melander, Sakari, 1975- (Helsinki : Suomalainen Lakimiesyhdistys, 2008)
Abstract: A theory of criminalization - legal constraints to criminal legislation.
Väitöskirja
Hc2023A
Hc2018A
Keywords: kriminalisointi; kriteerit; oikeudellinen sääntely; oikeuslähteet; rangaistavuus; rangaistukset; rikosoikeus; kriminalisering (straffbeläggning); kriterier; rättslig reglering; rättskällor; straffbarhet; straff; straffrätt; väitöskirjat; doktorsavhandlingar