Decades of private forestry in Finland - Järveläinen, Veli-Pekka (TTS tutkimuksen julkaisuja, ISSN 1797-1640, 2008)
Tiivistelmä: Yksityismetsätalouden vuosikymmenet Suomessa.
Keywords: 1900-luku; 1900-talet; avverkningar; enskilda skogar; hakkuut; historia; metsänomistus; metsätalous; metsävarat; privatskogsbruk; skogsbruk; skogsinnehav; skogstillgångar; yksityismetsät; yksityismetsätalous; Finland; Suomi