Vastuuvakuutus vahingonkorvausriidassa - Könkkölä, Justus, 1979- (Helsinki : Talentum, 2008)
Liability insurance in claims disputes.
Väitöskirja
Hc2023A
Hcsiirto
Keywords: vahingonkorvaus; vakuutus; vakuutusoikeus; vastuu; vastuuvakuutus; skadestånd; försäkring; försäkringsrätt; ansvar; ansvarsförsäkring; väitöskirjat; doktorsavhandlingar