Ihmistoiminnan vaikutus saimaannorpan (Phoca hispida saimensis) käyttäytymiseen - Paavilainen, Päivi (Helsinki : Helsingin yliopisto, 2007)
Tiivistelmä.
Keywords: häiriöt; ihminen; saimaannorppa; veneily; eläinten käyttäytyminen; störningar; människan; saimenvikare; båtsport; djurbeteende; ihmistoiminta; reagointi; pro gradu -tutkielmat.; pro gradu-avhandlingar.