Eettiset ongelmat suuhygienistin työssä - Sundblom, Anna (Turun yliopisto, 2006)
[Abstract]: Ethical dilemmas in dental hygiene practice.
Keywords: Dental Care; Dental Hygienists; Ethics, Dental; Oral Hygiene : manpower; Oral Hygiene : nursing; etiikka; suuhygienistit; suun terveydenhuolto; etik; munhygienister; munhälsovård