Tuskanpunaisesta sinivalkoiseen : lähestymistapojen, näkökulmien, välineiden etsintää syrjäisen maaseudun tutkimiseen - Telinkangas, Sisko (Tampere : Tampere University Press : Taju [jakaja], 2005)
Abstract: Survival stories from the land in between : search for the methods of approach, viewpoint and means to study the remote rural areas.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: aluetiede; aluetutkimus; asukkaat; elämäkertatutkimus; etnografia; haja-asutusalueet.; identiteetti; kulttuurimaantiede; kylät; kylätutkimus; maaseutu; maaseutupolitiikka; maaseutusosiologia; maaseutuväestö; sosiaalinen pääoma; sukupolvet; syrjäseudut; toimintatutkimus; tutkimus; tutkimusmenetelmät; regionalvetenskap; regionalforskning; invånare; livshistorieforskning; etnografi; glesbygdsområden; identitet (självbild); kulturgeografi; byar; byundersökning; landsbygd; landsbygdspolitik; landsbygdssociologi; landsbygdsbefolkning; socialt kapital; generationer; perifera regioner; aktionsforskning; forskning; forskningsmetoder; Kairanmaa; Pohjois-Pohjanmaa.; Päijät-Häme.; Kairanmaa; Norra Österbotten; Päijänne-Tavastland.; väitöskirjat; doktorsavhandlingar