Ruotzin waldacunnan laki, hywäxi luettu ja wastan otettu herrain päivillä wuonna 1734. Pränttijn annettu Georg Saloniuxelda, cuning. howrätin actuariuxelda omalla culutuxella, wuonna 1759 - Forseen, Samuel Johannis; Paléen, Eric Johan; Salonius, Georg Gustafsson; Merckell, Jacob (Turku) (prändätty directeurildä ja cuningalliselda kirjan-präntäjäldä suuren-ruhtinanmaasa Suomesa, Jacob Merckellildä, 1759)
S. [13-24]: [Sisällysluettelo]. S. [314]: Präntti-wirhet. S. [369-384]: Tuomarin oijennus nuorat.
Keywords: 1734; 1700-luku; 1700-talet; grundlagar; lagar; lait; perustuslait; Ruotsi; Sverige