TY - GEN TY - GEN T1 - Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa T2 - Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja A1 - Pönkä, Antti, 1949- A2 - Kalso, Seija A2 - Laine, Kari LA - fin PP - Helsinki PB - Helsingin kaupungin ympäristökeskus YR - 2004 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/helka.9918461923506253 AB - Sammandrag: Patogena bakterier i marinerat inhemskt gödkycklings- och kalkonkött. SN - 952-473-213-0 pehmeäkantinen SN - 952-473-214-9 html KW - bakteerit. KW - broilerinliha. KW - elintarvikemikrobiologia. KW - elintarvikkeet. KW - taudinaiheuttajat. KW - kalkkunanliha. KW - bakterier. KW - kycklingkött. KW - livsmedelsmikrobiologi. KW - livsmedel. KW - patogener. KW - kalkonkött. KW - siipikarjanliha ER -