Pietarsaaren seutu 2030 : väestön ja asutusrakenteen kehitysennusteet - Mikkonen, Kauko (Vaasan yliopiston julkaisuja, 2001)
Abstract: Pietarsaari area 2030, the forecasts of the development of population and settlement structure.