Sosiaalinen luototus - toteutus ja ratkaisut : sosiaalisen luototuksen evaluaatiotutkimuksen raportti I - Iivari, Juhani; Piirainen, Keijo; Siltaniemi, Aki (Raportteja / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1236-0740, 2000)
Abstract: Social crediting : implementation and solutions : report I on the evaluation of social crediting.
Keywords: maksuhäiriöt; lainat; vähävaraisuus; velkaneuvonta; velkajärjestely; sosiaaliset luotot; sosiaalityö; betalningssvårigheter; lån; mindrebemedlade; skuldrådgivning; skuldsanering; sociala krediter; socialt arbete