On optimal non-linear taxation and public good provision in overlapping generations economy - Pirttilä, Jukka; Tuomala, Matti (VATT-keskustelualoitteita, 1999)
Tiivistelmä.
Keywords: pääomaverotus; tarjonta; tulovero; verotus; kapitalbeskattning; utbud; inkomstskatt; beskattning; capital income taxation; kestokulutusjulkishyödykkeet; non-linear income taxation; public good provision