Vapaudenristin ritarikunta : isänmaan puolesta - Bergroth, Tom C. (WSOY, 1997)
English summary: The order of the Cross of Liberty.
Keywords: Vapaudenristin ritarikunta; historia; jatkosota; kunniamerkit; mitalit; ansioritarikunnat; Suomen sisällissota; talvisota; fortsättningskriget; hederstecken; medaljer; förtjänstordnar; finska inbördeskriget; vinterkriget; Suomi; Finland