Riboflaviinin määrittäminen elintarvikkeista suuren erotuskyvyn nestekromatografisella (HPLC) menetelmällä

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

QR-koodi

Riboflaviinin määrittäminen elintarvikkeista suuren erotuskyvyn nestekromatografisella (HPLC) menetelmällä

Tallennettuna:
Genre
Ulkoasu
95, [1] lehteä : kuvitettu ; 30 cm
Kieli
suomi
Julkaistu Helsinki : Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos 1990.
OpinnäytePro gradu -tutkielma : Helsingin yliopisto, Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.
SarjaEKT-sarja, ISSN 0355-1180; 845.
Luokitus
Aiheet
Lisätiedot
Pirjo Mattila
sulje

Vastaa käyttäjäkyselyyn!

Voita Apple iPad Wi-Fi + Cellular 9.7 128GB (2018)

Avaa kysely

Ei kiitos!