I Vierasaineet oluessa; II Deoksinivalenolin, zearalenonin, α-zearalenolin ja β-zearalenolin nestekromatografinen määrittäminen oluesta

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

QR-koodi

I Vierasaineet oluessa; II Deoksinivalenolin, zearalenonin, α-zearalenolin ja β-zearalenolin nestekromatografinen määrittäminen oluesta

Tallennettuna:
Genre
Ulkoasu
105 l. : kuvitettu
Kieli
suomi
Huomautukset
Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia.
Julkaistu Helsinki : Helsingin yliopisto, soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos 2003.
OpinnäytePro gradu -tutkielma : Helsingin yliopisto, Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos.
SarjaEKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1291.
Luokitus
Aiheet
Lisätiedot
Jarkko Hellström
Kontrolloimaton nimeke
Deoksinivalenolin, zearalenonin, α-zearalenolin ja β-zearalenolin nestekromatografinen määrittäminen oluesta
sulje

Vastaa käyttäjäkyselyyn!

Voita Apple iPad Wi-Fi + Cellular 9.7 128GB (2018)

Avaa kysely

Ei kiitos!