Społeczne role prawników : sedziów, prokuratorów, adwokatów - Skapska, Grażyna; Czapska, Janina; Kozłowska, Maria (Prace Komisji socjologicznej, ISSN 0079-3442, 1989)
Summary: The social roles of lawyers.
Keywords: instituutiot; julkinen hallinto; oikeussosiologia; roolit; Puola