Współczesny poemat rosyjski. typologia gatunku - Sciepuro, Marian (Acta Universitatis Wratislaviensis, ISSN 0239-6661, 1993)
Rezjume: Sovremennaja russkaja poèma : tipologija žanra.
Keywords: 1900-luku; venäjänkielinen lyriikka; kirjallisuudentutkimus; lyriikka; poetiikka; venäjänkielinen kirjallisuus