Suite for violoncello and strings - Yagling, Victoria, 1946-2011; Leonovich, Yuriy; Fennica Gehrman (Helsinki : Fennica Gehrman, 2024)
1 teos.
Osat: -- I Toccata -- II Aria -- III Humoresque -- IV Finale.
Musiikin esityskokoonpano: sello, piano.
Sisältää lyhyen Yuriy Leonovichin laatiman teosesittelyn sekä tiivistelmän säveltäjän urasta.
Teosesittely: englanti.
Keywords: sarjat; sovitukset (musiikki)