Electrochemically controlled metal separation and reduction at polarized liquid-liquid interfaces - Nieminen, Eemi; Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu. Kemian ja materiaalitieteen laitos; Aalto-yliopisto (Aalto University publication series, ISSN 1799-4934, 2023)
Sähkökemiallisesti kontrolloitu metallin uutto- ja pelkistysreaktiot polarisoidulla neste-neste-rajapinnalla.
Keywords: sähkökemia; metallit; uutto; pelkistys; rajapinnat (pinnat); nesteet