In limbo : effects of liminality on asylum seekers' subjective well-being, negotiation of agency, and participatory barriers in educative pre-integrational programmes - Hartonen, Ville R.; Itä-Suomen yliopisto (Publications of the University of Eastern Finland, ISSN 1798-5625, 2023)
Limbossa : liminaalisuuden vaikutukset turvapaikanhakijoiden subjektiiviseen hyvinvointiin, toimijuuden neuvotteluun sekä osallistumisen esteisiin esikotouttavissa opetusohjelmissa.
Keywords: turvapaikanhakijat; pakolaiset; liminaalisuus; subjektiivisuus; hyvinvointi; toimijuus; osallistuminen; esteet; kotouttaminen (maahanmuuttajat); koulutusohjelmat; vastaanottokeskukset