Safety and quality of surgical treatment of early onset scoliosis - Saarinen, Antti J.; Turun yliopisto (Turun yliopiston julkaisuja, ISSN 2343-3213, 2022)
Varhaisiän skolioosin kirurgisen hoidon tulokset.
Keywords: skolioosi; lapset (ikäryhmät); leikkaushoito; hoitotulokset