Safety and quality of surgical treatment of early onset scoliosis - Saarinen, Antti J., 1992-; Turun yliopisto (Turku : University of Turku, 2022)
Varhaisiän skolioosin kirurgisen hoidon tulokset.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: skolioosi; lapset (ikäryhmät); leikkaushoito; hoitotulokset; väitöskirjat