Kasvipohjaiset ja solumaatalouden tuotteet Suomen ruokajärjestelmän murroksessa : kohti vuotta 2050 - Pohjolainen, Pasi; Mänty, Anu; Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (Sitran selvityksiä, ISSN 1796-7112, 2023)
Sammanfattning.
Keywords: elintarviketuotanto; alkutuotanto; ruokajärjestelmät; kasviproteiinivalmisteet; soluviljely; eläinperäiset tuotteet; ilmastokriisi; vihreä siirtymä; kuluttajakäyttäytyminen