Multilateral cooperation in an era of strategic competition : options for influence for Finland and the European Union - Jokela, Juha, 1971-; Creutz, Katja, 1973-; Saul, Alana; Suomi. Valtioneuvoston kanslia (Helsinki : Prime Minister’s Office, 2023)
Monenkeskinen yhteistyö strategisen kilpailun aikakaudella : Suomen ja Euroopan unionin vaikutusmahdollisuudet.
Multilateralt samarbete i en tid av strategisk tävlan : Finlands och den Europeiska unionens möjligheter till inflytande.
Julkaisussa virheellisesti ISSN-tunnus 2342-6799.
Keywords: Euroopan unioni; multilateralismi; kansainvälinen yhteistyö; kansainväliset suhteet; ulkopolitiikka; kansainvälinen politiikka; EU-maat; kehitysmaat; Suomi; Kiina; Venäjä; Yhdysvallat