Raskaan kaluston sähkökonversioiden edistäminen : tekniset reunaehdot ja turvallisuus - Linja-aho, Vesa; Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ([Helsinki] : Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, 2022)
Främjande av elkonverteringar av tunga fordon : tekniska förutsättningar och säkerhet.
The promotion of heavy-duty electric conversion vehicles : technical preconditions and safety.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke kannesta.
Keywords: raskas liikenne; kalusto; sähköistys; muutos; konvertointi; polttomoottorit; sähkömoottorit; sähköajoneuvot; liikenneturvallisuus; lainsäädäntö