Divergence : for string quartet - Poe, Lara; Fennica Gehrman (Helsinki : Fennica Gehrman, 2023)
1 teos.
Osat: I -- II -- III -- IV.
Musiikin esityskokoonpano: viulut (2), alttoviulu, sello.
Kokonaisteos.
Sisältää säveltäjän laatiman teosesittelyn.
Sisältää esitysmerkintäohjeita.
Teosesittely: englanti, suomi; esitysmerkintäohjeet: englanti.
Keywords: kvartetot; kamarimusiikki