Mesenchymal stromal cells and circulating angiogenic cells in vascularization - Uusitalo-Kylmälä, Liina, 1985- (Turku : University of Turku, 2022)
Mesenkymaaliset kantasolut ja verenkierron angiogeeniset solut verisuonten uudismuodostuksessa.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa.
Väitöskirja
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (UTUPub, katsottu 24.10.2022).
Keywords: mesenkymaaliset kantasolut; verisuonet; solut; soluviljely; angiogeneesi; väitöskirjat