Revealing roles of angiopoietin-4 in eye fluid homeostasis and angiopoietin-2443 in cancer in mice - Kapiainen, Emmi, 1994-; Oulun yliopisto. Biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta; Oulun yliopiston tutkijakoulu (Oulu : University of Oulu, 2022)
Hiirimallitutkimuksia angiopoietiini-4-kasvutekijän tehtävistä silmän nestetasapainon säätelyssä ja angiopoietiini-2443-variantin vaikutuksista syövän kehittymisessä.
Väitöskirja
Keywords: angiogeneesi; kasvutekijät; syöpätaudit; kasvaimet; etäpesäkkeet; silmät; nestetasapaino; glaukooma; koe-eläinmallit; angiopoietiinit; väitöskirjat