Gesandt for Danmarks konge : politik, religionskrig og tro under Peter Svaves rejser i 1500-tallet - Lausten, Martin Schwarz (Kristeligt Dagblad, 2022)
Med udgangspunkt i gesandten Peter Svaves missioner belyses konflikterne mellem katolicisme og lutherdom i et Europa og et Danmark under forandring. For historisk interesserede
Keywords: Svave, Peter, : 1496-1552; 1500-talet; diplomater; utrikespolitik; historia; Schmalkaldiska kriget 1546-1547; History; Diplomats; Schmalkaldic War, 1546-1547; International relations; Danmark