Merkityksellinen ja vaikuttava kieliopillinen tieto perusopetuksessa - Marjokorpi, Jenni; Helsingin yliopisto; Helsingin yliopisto. Kasvatustieteellinen tiedekunta (2017-) (Kasvatustieteellisiä tutkimuksia, ISSN 1798-8322, 2023)
Powerful grammatical knowledge in Finnish basic education.
Keywords: äidinkieli; suomen kieli; kielioppi; opetus; perusopetus; lauseenjäsennys; oppilaat; tieto; tietämys; mielekkyys; vaikuttavuus