Resilience perspectives in global food systems : exploring variability, localness and diversity - Kinnunen, Pekka, 1990-; Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu. Rakennetun ympäristön laitos (Helsinki : Aalto University, 2022)
Näkökulmia globaalin ruuantuotannon resilienssiin: tutkimuksia vaihtelevuudesta, paikallisuudesta ja monimuotoisuudesta.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: elintarviketuotanto; ruokajärjestelmät; resilienssi; maatalous; tuotannontekijät; mallintaminen; väitöskirjat