Ilmastonmuutos ja virtaamien muuttuminen Kemi-, Kymi- ja Lieksanjoen alueilla - Veijalainen, Noora; Ruosteenoja, Kimmo; Uusikivi, Jari; Mäkelä, Antti; Vehviläinen, Bertel; Lepistö, Ahti; Suomen ympäristökeskus; Kemijoki (yhtiö) (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1726, 2018)
KlimatFörändringen och förändringarna i vattenföringen i Kemi älv, Kymmene älv och Lieksa älv.
Keywords: ilmastonmuutokset; kasvihuoneilmiö; ilmastokriisi; vaikutukset; vesivoima; skenaariot; riskianalyysi; mallintaminen; joet; virtaama; valunta; tulvat; sademäärä; lämpötila; Kemijoki; Kymijoki; Lieksanjoki