Valtatie 3 välillä Helsingby–Laihia, yleissuunnitelma (Mustasaari, Laihia) : ympäristövaikutusten arviointiohjelma : 25.4.2019 - Ramboll Finland (yhtiö); Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (Seinäjoki : Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, 2019)
Riksväg 3 på avsnittet Helsingby–Laihela, utredningsplan (Korsholm, Laihela) : program för miljökonsekvensbedömning.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke nimiösivulta.
Keywords: valtatiet; tienpito; tiet; parantaminen (paremmaksi muuttaminen); tienrakennus; liikenne; liikenneturvallisuus; kehittäminen; maankäyttö; liikennejärjestelmät; maisema; kulttuuriympäristö; luonnonympäristö; melu; ympäristövaikutukset; ympäristövaikutusten arviointi; projektit; Valtatie 3