Development of an effective pedagogical EEG simulator : design-based research project among biomedical laboratory science students - Björn, Marko; Itä-Suomen yliopisto. Filosofinen tiedekunta (Joensuu : University of Eastern Finland, 2022)
Tehokkaan pedagogisen EEG-simulaattorin kehittäminen : suunnittelupohjainen tutkimushanke biolaboratoriolääketieteen opiskelijoilla.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: EEG; simulaattorit; kliininen neurofysiologia; bioanalytiikka; verkko-oppiminen; opetusteknologia; tietokoneavusteinen oppiminen; simulointi; simulaatioharjoittelu; ammattikorkeakoulut; opiskelijat; oppimistulokset; väitöskirjat