Svensk mentalitet : ett jämförande perspektiv - Daun, Åke (Raben & Sjögren, 1989)
Summary: Swedish mentality : a comparative perspective.
Keywords: etninen identiteetti; ruotsalaiset; kulttuuri; persoonallisuus; mentaliteetti; luonteenpiirteet