Temporalities of culture-led urban regeneration : reconsidering contemporary urban transformation through case studies in Vienna and Oulu - Hotakainen, Tiina (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 2342-6969, 2021)
Kulttuurisuunnittelun ajallisuudet: Nykykaupunkien muutosprosessien tarkastelu Wienin ja Oulun tapaustutkimusten kautta.
Keywords: kaupunkisuunnittelu; kulttuuri; aika; kaupunkitila; kaupunkikulttuuri; kaupunginosat; Oulu; Wien