Innova : kerrostalosta passiivitaloksi - Nieminen, Jyri; Holopainen, Riikka; VTT (tutkimuskeskus) (VTT technology, ISSN 2242-122X, 2014)
Abstract.
Keywords: passiivitalot; korjausrakentaminen; kerrostalot; energiankulutus (energiateknologia); energiansäästö; energiatehokkuus; ekologinen asuminen; rakennuselementit; julkisivut; projektit