Regional governors and political regime dynamics in Russia : resources, strategies, and electoral outcomes - Tkacheva, Tatiana; Helsingin yliopisto. Humanistinen tiedekunta (University of Helsinki, 2022)
Väitöskirja tarkastelee Venäjän poliittisen hallintojärjestelmän viimeaikaisia muutoksia ja välineitä, jotka ovat mahdollistaneet ne.
Keywords: politiikantutkimus; poliittiset järjestelmät; hallinto; hallintoalueet; vaalit; autoritaarisuus; hegemonia; aluehallinto; kuvernöörit; Venäjä