Novel computational methods for studying the role and interactions of transcription factors in gene regulation - Hartonen, Tuomo, 1987- (Helsinki : University of Helsinki, 2022)
Tiivistelmä.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa.
Väitöskirja
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (katsottu 9.3.2023).
Keywords: transkriptiotekijät; sitoutuminen (kemia); geeniekspressio; laskennallinen lääketiede; genomiikka; koneoppiminen; syväoppiminen; transkriptio (biologia); väitöskirjat