Patriots on air : a study of Russian and Georgian TV journalism - Nazarenko, Salla, 1974-; Tampereen yliopisto (2019-). Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta ([Tampere] : Tampere University, 2021)
Tiivistelmä.
Väitöskirja
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (Trepo, katsottu 24.9.2021).
Keywords: isänmaallisuus; nationalismi; televisio (joukkoviestimet); toimittajat (media); televisiotoimittajat; media; journalismi; Venäjä; Georgia; väitöskirjat