Uncovering the role of DICER and pericentric heterochromatin expression during spermatogenesis - Yadav, Ram Prakash, 1980- (Turku : University of Turku, 2020)
DICER ja perisentromeerisen heterokromatiinin ilmentyminen spermatogeneesin aikana.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 2 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: sukusolut; erilaistuminen; meioosi; RNA; siittiöt; geenit; geeniekspressio; säätely; hedelmällisyys; miehet