Systems biology view of receptor tyrosine kinase functions and their oncofusions - Salokas, Kari, 1989-; Helsingin yliopisto. Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta; Helsinki Institute of Life Science. Institute of Biotechnology (Helsinki : University of Helsinki, 2022)
Tiivistelmä.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Nimiösivulla myös: Institute of Biotechnology, Helsinki Institute of Life Science, Faculty of Biological and Environmental Sciences and Doctoral Program in Integrative Life Science, University of Helsinki.
Väitöskirja
Keywords: mutaatiot; proteiinit; tyrosiinikinaasit; syöpätaudit; väitöskirjat