Essays on economic time series forecasting - Virtanen, Timo; Turun yliopisto. Kauppakorkeakoulu (Turun yliopiston julkaisuja, ISSN 2343-3167, 2020)
Tiivistelmä.
Keywords: aikasarjat; taloudelliset ennusteet; ennusteet; mallit (mallintaminen); koneoppiminen