Maahanmuuttajaopiskelijan ääni : näkökulmia opintoihin ja työelämään Suomessa - Ahonen-Coly, Susanna; Halme, Kari; Hietalahti, Anita; Lang, Tarja, 1962-; Räty, Minttu; Saari, Erkki, kuollut 2019; Viinamäki, Leena, 1963-; Laurea-ammattikorkeakoulu. ([Vantaa] : Laurea-ammattikorkeakoulu, 2020)
The immigrant Student’s Voice: Perspectives on Vocational Education and Training and Labor Market in Finland.
Maahanmuuttajaopiskelijan ääni − näkökulmia opintoihin ja työelämään Suomessa -hanke.
Keywords: maahanmuuttajat; opiskelijat; opinnot; ammatillinen koulutus; opiskelu; työelämä; kotoutuminen (maahanmuuttajat); toisen asteen koulutus; korkea-asteen koulutus; ammattikorkeakoulut; ammatilliset oppilaitokset; pääkaupunkiseutu (Suomi); työmarkkinat; koulutus