Aineettomat investoinnit Suomen yrityksissä vuonna 2004 : kokeilu yritysaineistoilla - Maliranta, Mika, 1968-; Rouvinen, Petri, 1968-; Pellervon taloudellinen tutkimuslaitos (Helsinki : Pellervon taloudellinen tutkimuslaitos PTT, 2007)
Intangible investment of Finnish businesses in 2004 : an experiment with micro-level data.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (katsottu 13.9.2021)
Keywords: investoinnit; yritykset; aineeton pääoma