De varumärkeskluvna : varumärkesarbete och värdegrundsretorik i ideell och offentlig verksamhet - Linderyd, Andreas (Åbo Akadems förlag, 2020)
Abstract.
Keywords: brändäys; brändit; tavaramerkit; yleishyödylliset yhteisöt; organisaatiot; julkinen sektori; arvot (käsitykset); retoriikka; Ruotsi