Maahanmuuttajien koulutuspolut : arviointi vapaan sivistystyön lukutaitokoulutuksesta, aikuisten perusopetuksesta ja ammatillisen koulutuksen kielitaitovaatimusten joustavoittamisesta - Hievanen, Raisa, 1980-; Frisk, Tarja, 1964-; Väätäinen, Hanna, 1974-; Mustonen, Kirsi, 1962-; Kaivola, Juha; Koli, Arja; Liski, Sari; Muotka, Virva; Wikman-Immonen, Anu; Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Helsinki : Kansallinen koulutuksen arviointikeskus KARVI, 2020)
Utbildningsvägar för invandrare – Utvärdering av utbildningen i läskunnighet inom det fria bildningsarbetet, den grundläggande utbildningen för vuxna och de flexiblare språkkunskapskraven inom yrkesutbildningen.
Immigrants’ educational pathways – Evaluation of the literacy training in liberal adult education, the new structure of basic education for adults and the more flexible language skills requirements in vocational education and training.
Keywords: maahanmuuttajat; koulutus; vapaa sivistystyö; aikuiskoulutus; perusopetus; ammatillinen koulutus; arviointi