Lintupellot rauhoitettujen lintulajien aiheuttamien satovahinkojen ennaltaehkäisevänä keinona - Autio, Olli; Heliölä, Janne; Rinkineva-Kantola, Leena; Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (Raportteja / Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ISSN 2242-2854, 2020)
Sammandrag.
Keywords: linnut; pellot; maanviljely; satovahingot; ehkäisy; kurki (laji); laulujoutsen; valkoposkihanhi; hanhet