Tuike - CandoMini; Kangas, Viena-Leena, 1988-; Niskala, Irina, 1992-; Candomino (kuoro) ([Helsinki] : Laula Records, 2019)
17 kappaletta.
Joulun kellot ; Dutch carol ; Nu tändas tusen juleljus ; Ave maris stella divinitatis cella ; Gaudete ; Psallat scholarum concio ; Kuului laulu enkelten ; Mökit nukkuu lumiset ; The angel Gabriel ; Sylvias julvisa ; Tota pulchra es, Maria ; Sicilienne ; Northern lights ; Tuikkikaa, oi joulun tähtöset ; Jouluyönä ; Hiljainen joululaulu.
CandoMini (lapsikuoro), Candomino-kuoro (kuoro /naisäänet), Viena-Leena Kangas (kuoronjohtaja), Irina Niskala (urut, piano). Kuoron jäsenet lueteltu esittelylehtisessä.
Keywords: naiskuorot; lapsikuorot; joululaulut; kuoromusiikki